Sammen med DGI og FGU Trekanten samarbejder Vejle Boldklub om at motivere og træne udfordrede unge i at indgå i forpligtende fællesskaber med fodbolden som omdrejningspunkt. Sportucation er navnet på projektet, og det har allerede hjulpet flere unge vejlensere gennem succesfulde overgange og til fastansættelse i klubben.

Benjamin fra Haderslev har oplevet på egen krop, hvad det vil sige at være skoletræt. Det har to ugentlige træninger i SønderjyskE sammen med andre unge i samme situation vendt op og ned på. Benjamin og hans forældre oplever nu, at han trives i en hverdag med skole, fodbold og venner.

Hældagerskolen ser ikke kun deres unge som elever men som mennesker, der skal sendes ud af grundskolen som hele mennesker, der er i stand til at mestre livet og skabe sig en god fremtid. Derfor er de optagede af at skabe succeser for deres børn og unge.

Et nyt samarbejde mellem DGI, AGF, Bikubenfonden og Børn&Unge giver mulighed for at afprøve et unikt tilbud til unge skoleelever, der har behov for et ekstra skub. Med 190.000 kr. fra Aarhus Kommune bliver Sportucation en realitet i Aarhus allerede fra starten af næste skoleår.
Nogle elever i 8.-9. klasse er i risiko for ikke at få en...

For Vejle Boldklub er det naturligt at tage et ansvar for det samfund, de er en del af. Det ligger i klubbens DNA at have hjertet med i alt, hvad de gør.

Regeringen og myndighederne er kommet med en række tiltag i lyset af, at antallet af corona-smittede stiger. Det har betydning for idrætsforeninger, klubber og projekter som Sportucation.